loading...
قواعد موفقیت در بورس
ثبت نام طرح سیگنالهای حرفه ای پسام

این سبد در هر هفته برای کاربران ارایه می شود سهام های این سبد از هر لحاظ مورد بررسی و تحلیل اعضای تیم سه نفره قرار گرفته و  برای میانمدت پیشنهاد می شوند نتایج هر سبد و بازدهی ان در طول یک ماهه اعلام می شوند فرصت ثبت نام محدود است

توضیحات بیشتر

بورسی بازدید : 390 دوشنبه 24 تیر 1392 نظرات (1)

کاربرانیکه هنوز برنامه را برای خرید وفروش کوتاهمدت دریافت نکرده اند و از سبد پیشنهادی رایگان خرید نمودند امیدوارم امروز خریدهایشان را در قیمت 8درصد بالاتر از هرید فروخته باشند و نماد دیروز یعنی ولصمنح مطمئنا در فردا با قیمت بیشتر از هدف بفروش خواهد رفت

سبد رایگان برای خرید فردا را در وبلاگ مشاهده نمایید

بورسی بازدید : 851 دوشنبه 24 تیر 1392 نظرات (0)

اعضای سبد حرفه ای با توجه به شروع رشد قیمت همه نمادهای پیشنهادی منتظر افزایش قیمت نمادهای به هدف باشید و با اطمینان می گوییم همه 5 سهم پیشنهادی به هدف مورد نظر (سود 108درصدی،سود75 درصدی و سودی 35درصدی ) خواهند رسید

جهت دریافت سبدهای حرفه ای در طی یک ماه اینجا کلیک کنید

بورسی بازدید : 464 شنبه 22 تیر 1392 نظرات (0)

اعضای طرح استراتژی خرید سه نماد با قابلیت سود 108 درصد و 30 درصد و 25 درصد برای خرید فردا در وبلاگ ارایه شدند

http://signalhay-talayi.rozblog.com

اعضای ابونمان برنامه تشخیص امیدوارم که نماد دروز را برای خرید وفروش روزانه خریده باشند ولی برای نگهداری  برای بلندمدت از پیشنهادات استراتژی بلند مدت که از هر نظر مورد تحلیل قرار می گیرند استفاده نمایید برای ثبت نام در طرح بلندمدت به وبلاگ بالا مراجعه نمایید

این نماد نیز برای خرید روزهای بعد بسیار مناسب می باشد امیدوارم غیر اعضا از نظر دور ندارن

برای مشاهده وضعیت سبد پیشنهادی چند روز قبل برنامه تشخیص به انجمن همین وبلاگ مراجعه نمایید

برای دریافت نسخه تستی برنامه تشخیص به سایت مراجعه شود

www.pasam.ir

بورسی بازدید : 626 پنجشنبه 20 تیر 1392 نظرات (0)

الگو های شمعی شامل

الگوهای منفرد عمومی

الگوهای برگشتی صعودی

الگوهای ترکیبی دو شمعی صعودی

الگوهای ترکیبی سه شمعی صعودی

الگوهای برگشتی نزولی

الگوهای ترکیبی دو شمعی نزولی

الگوهای ترکیبی سه شمعی نزولی

الگوهای ادامه دهنده

بقیه  را در ادامه مطلب ببینید

بورسی بازدید : 586 پنجشنبه 20 تیر 1392 نظرات (0)

چنگال آلن آندری

مفهوم الگوی چنگال و روش قدرتمند معاملاتی اش اولین با توسط دکتر آلن آندری ارائه شد . چنگال آندری از 3 نقطه پیوت A ، B ، C  و 3 خط موازی تشکیل شده است . ساختار چنگال نسبتا ساده است . ابتدا با یک خط نقاط B و C را به هم وصل کنید .

سپس از نقطه ی A خطی را به وسط BC رسم کنید . این خط ، خط میانی نامیده می شود . حال از نقطه ی B و C  دو خط به موازات خط میانی رسم کنید .

ادامه مطلب را ببینید

بورسی بازدید : 291 پنجشنبه 20 تیر 1392 نظرات (0)


بازار اولیه (Primary Market) چیست؟
بازار اولیه، بازاری است که برای سهام و اوراق قرضه جدید به وجود آمده و در آن، سرمایه‌گذار برای خرید این اقلام به طور مستقیم به شرکت ناشر اوراق مراجعه می‌کند و پول خرید خود را به حساب او واریز می‌کند.
بازار اولیه جایی است که شرکت یا ناشر اوراق بهادار برای تامین سرمایه مورد نیاز خود به طور مستقیم با مردم ارتباط برقرار می‌کند، در حالی که در بازار دست‌دوم (بازار ثانویه) سرمایه‌گذار سهام شرکت پذیرفته شده را در بورس اوراق بهادار خرید و فروش می‌کند.
بازار دست دوم یا ثانویه (Secondary Market) چیست؟
بازاری است که در آن اوراق بهاداری که پیش‌تر منتشر شده است، مورد دادوستد قرار می‌گیرد. این گونه بازار به نقل و انتقال سریع‌تر اوراق بهادار کمک می‌کند. بورس اوراق بهادار مهم‌ترین نهاد فعال در بازار دست‌دوم اوراق بهادار است. در مقابل بازار دست اول یا بازار اولیه است که در آن ناشر اوراق بهادار، اوراق خود را به طور مستقیم به سرمایه‌گذار می‌فروشد.

ادامه مطلب را بخوانید

بورسی بازدید : 368 پنجشنبه 20 تیر 1392 نظرات (0)

بین اینکه در سبد یک فعال بورسی چه تعداد سهام وجود داشته باشد  تا تعادل  بین ریسک و سود برقرار باشد فعالان بورس تعداد متفاوتی را عنوان می کنند. در بازارهای غیر ایرانی، پژوهشگران بر اساس نتایج مطالعاتشان تعداد 20 عدد را مناسب می دانند این 20 عدد را نیز از اینجا بدست آورده اند که بر اساس مطالعاتشان ضریب انحراف معیار استاندارد بازار 2/19 می باشد در نتیجه تعداد سهام های سبد بر اساس این عدد سنجش شوند از نظر انها اگر کسی در سبدش تعداد 20 سهم داشته باشد انحراف معیارش به عدد 2/29 خواهد ولی اگر تعداد بیشتری به سبدش اضافه نمایید تاثیری در کاهش ریسک نخواهند داشت .

اما به نظر ما اگر کسی برای میانمدت فعالیت می کند بهتر است از تمام صنعت ها بنا بر تجربه  و تحلیل هایش سبد مناسبی را تشکیل دهد و سعی شود موارنه سرمایه در بین همه صنایع حفظ شود فرض مثال اگر 30 درصد در قندی ها دارد 30 درصد نیز در نفتی ها مناسب است.

برای کوتاهمدت بهترین گزینه خرید و فروش روزانه می باشد

اصولا ضرورت تشکیل سبد سهام به جای تک سهم یا چند سهم چیست؟

به مجموعه سرمایه‌گذاری‌های یک شخصیت در گزینه‌های مختلف «پرتفولیو» یا «سبد سرمایه‌گذاری» گفته می‌شود که مجموعه‌ای از اوراق بهادار متفاوت است. هر کدام از این اوراق، معمولا دارای بازده و ریسک متفاوتی هستند. ریسک غیرسیستماتیک (یعنی ریسک بازار) را می‌توان از طریق تنوع بخشیدن به اوراق بهادار در سبد سهام کاهش داد یا از بین برد. در نتیجه، با حذف ریسک غیرسیستماتیک، مهم‌ترین بخش ریسک پرتفولیو به ریسک سیستماتیک (یعنی ریسکی که از خارج به بازار تحمیل می‌شود) مربوط می‌شود. هرچه تعداد اوراق بهادار مربوط به پرتفولیو بیشتر باشد میزان ریسک غیرسیستماتیک کوچک و کوچک‌تر می‌شود و ریسک کل پرتفولیو به ریسک سیستماتیک نزدیک‌تر می‌شود.

برخی معتقدند تشکیل سبد سهام و پخش کردن سرمایه به جای تمرکز بر یکی دو سهم قوی باعث از بین رفتن بازدهی آنها می‌شود. نظر شما درباره این جمله چیست؟

از نظر من، این باور اشتباه است. زیرا شاید تمرکز سرمایه بر یک یا دو سهم بازدهی بالایی داشته باشد اما با ریسک بالایی همراه است. این در حالی است که در سبد سهام میانگین بازدهی از میانگین بازدهی سهام موجود در سبد به دست می‌آید. در مقابل نحوه محاسبه ریسک سبد سهام این طور نیست؛ زیرا در صورتی که سبد سهام مدیریت صحیحی داشته باشد و به ضریب همبستگی در آن توجه شود، ریسک سبد سهام از میانگین ریسک مجموع سهام تشکیل‌دهنده سبد سرمایه‌گذاری پایین‌تر خواهد بود. به عبارت دیگر می‌توان در یک سطح بازدهی مشخص دو سبد سهام با سطح ریسک متفاوت داشت. نکته جالب این است که در صورت تشکیل سبد سهام با رعایت مبانی علمی ، شما می‌توانید حداکثر بازدهی را با حداقل ریسک یعنی حداقل احتمال انحراف از بازده مورد انتظار به دست آورید. در این راستا، ضریب همبستگی مثبت نشان‌دهنده افزایش ریسک و ضریب همبستگی منفی نشان‌دهنده کاهش ریسک سبد سهام است.

چگونه می‌توان ریسک سبد سهام را در حد بهینه نگاه داشت؟

در یک مجموعه سرمایه‌گذاری هرچه ضریب همبستگی بین بازده اعضای مجموعه به سمت (۱-) میل کند ریسک مجموعه کاهش می‌یابد.ریسک پرتفوی تنها متاثر از میانگین انحراف معیار اعضای مجموعه تشکیل‌دهنده آن با بازار (یعنی ضریب بتا) نیست، بلکه تنوع در سرمایه‌گذاری و چگونگی ارتباط بازده اعضا با یکدیگر نیز بر ریسک مجموعه تاثیر خواهد گذاشت.

به بیان دیگر، در یک مجموعه سرمایه‌گذاری هرچه تنوع از جهات مختلف (چه با بازار و چه با یکدیگر) بیشتر باشد، ریسک مجموعه کمتر خواهد شد.در همین حال، باید در نظر داشت ریسک مجموعه با اضافه شدن یک سهام، با شیب ثابتی کاهش نمی‌یابد بلکه در ابتدا که سهام جدید به مجموعه اضافه می‌شود، ریسک کل با شدت بیشتری کاهش یابد، به تدریج از شدت کاهش، کاسته شده و دیگر با ایجاد تنوع، ریسک کاهش نخواهد یافت. بنابراین باید از متنوع سازی بیش از حد نیز پرهیز کرد زیرا در عمل باعث کاهش ریسک نخواهد شد و تنها می‌تواند بازدهی را محدود کند.

چه تعداد سهام یا صنعت برای تشکیل سبد سهام مناسب است؟

قاعده ریاضی خاصی برای تعداد سهام موجود در سبد سهام وجود ندارد. اما تجربه و تحقیقات میدانی نشان می‌دهد وجود ۱۰ تا ۳۰ نوع سهام با توجه به سرمایه‌های مختلف می‌تواند با پایین آوردن ریسک غیرسیستماتیک بازدهی مناسبی را در سبد ایجاد کند.

این در حالی است که توزیع سرمایه‌های اندک در ۳۰ شرکت بازدهی ندارد و بهتر است هرچه سرمایه بالاتر باشد تعداد سهام متنوع‌تر باشد و سبد سرمایه‌های اندک شامل تعداد کمتری سهام باشد.

بازدهی سبد سهام در چه دوره‌هایی باید بررسی شود؟

در زمان‌هایی که بازار پرنوسان است وضعیت سبد سهام در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر باید بررسی شود. اما در زمانی که بازار باثبات است و نوسان خاصی ندارد بررسی ماهانه و هفتگی نیز می‌تواند مدیریت معقول سبد سهام را به دنبال داشته باشد.

 

بورسی بازدید : 295 پنجشنبه 20 تیر 1392 نظرات (0)

از هفته قبل تمام شرایط و هر دو برنامه تشخیص و پیش بینی وضعیت حبابی بورس را فریاد می زدند خصوصا وقتی که نمادهای کاهشی برنامه پیش بینی در روز بعد مثبت شدند بجای منفی و هر چند بازار کمی ارامتر شده و ممکن است کمی اداشته باشد اما منتظر شکستن حباب باید باشیم

در اینجا مصاحبه دبیر کل پیشین بورس را درج نمودیم

ادامه مطلب  در اینجا

بورسی بازدید : 441 چهارشنبه 19 تیر 1392 نظرات (1)

برای یک سرمایه گذاری موفق لازم است که قوانینی را رعایت کنید.

۱) شیفته و مبهوت بازده های گذشته نشوید . سرمایه گذاری خود را منطبق با نیازهای خود انتخاب کنید :
پژوهش ها نشان داده اند که عموما” عملکرد گذشته ی بازار ضامن بازده های آینده نیست . از این رو سرمایه گذاری ها را بر اساس ویژگی هایشان انجام دهید . صرفا” به عملکرد گذشته دل نبندید. به عبارت دیگر احساساتی عمل نکنید .

ادامه مطلب را بخوانید

بورسی بازدید : 318 سه شنبه 18 تیر 1392 نظرات (0)

بازار بورس

رکوردشکنی های بازار بورس در حالی در روزهای ابتدایی تابستان نیز ادامه دارد که آمار و ارقام نشان از حضور قدرتمند اشخاص حقیقی در بازار دارد. در مورد دلایل این رخداد پیش از این صحبت کرده ایم اما باید تاکید کرد اتفاق انتخابات ریاست جمهوری و تغییر دیدگاه جامعه نسبت به آینده اقتصاد کشور، علت ورود گسترده سرمایه جامعه به بازار بورس بوده است. افت بازارهای ارز و سکه و کاهش جذابیت بازار مسکن نیز در خروج سرمایه از بازارهای مذکور و ورود به بازار بورس موثر بوده است …

ادامه مطلب را ببینید

تعداد صفحات : 9

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • درخواست نرم افزار برای تست

    نرم افزار های تشخیص  سهام های سودده و نرم افزار پیش بینی قیمت را از این طریق می توانید درخواست نمایید


    از طریق صفحه تماس با ما سایت پسام



    آمار سایت
  • کل مطالب : 82
  • کل نظرات : 37
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 921
  • آی پی امروز : 36
  • آی پی دیروز : 27
  • بازدید امروز : 56
  • باردید دیروز : 122
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 425
  • بازدید ماه : 1,643
  • بازدید سال : 11,259
  • بازدید کلی : 236,589